Колата ми е '99 GTV 1.8TS въпроса ми е от какво може да бъде проблема когато колата е студена не дига обороти а се дави като дам газ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос???
Collapse
X
-
Ами попринцип студена кола не трябва да се ръчка, и давенето за алфов мотор си е нормално, когато не е загрял мотора. Карай я леко до 2500 оборота, докато загрее и това е! А причините за давенето са няколко, но както казах, туин спарк са така.Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеАми попринцип студена кола не трябва да се ръчка, и давенето за алфов мотор си е нормално, когато не е загрял мотора. Карай я леко до 2500 оборота, докато загрее и това е! А причините за давенето са няколко, но както казах, туин спарк са така.
Останалото е А-Б в автомобило ползването
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеи давенето за алфов мотор си е нормално, когато не е загрял мотора. Карай я леко до 2500 оборота, докато загрее и това е! А причините за давенето са няколко, но както казах, туин спарк са така.
Не се ли научихте, че има 2-3 датчика които са консуматив. Ако някой не му е ясно да бега у сервиз, има достатъчно в цяла България вече.Last edited by Доко; d.m.y г., 21:15.
Comment
-
Прав си, но повече от 90% от Алфите в БГ се давят като са студениВярно е, че не трябва, но е факт... А и без това няма нищо хубаво в ръчкането на студен двигател и мисля, че всеки го знае.
Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от escubaro Покажи съобщениеКолата ми е '99 GTV 1.8TS въпроса ми е от какво може да бъде проблема когато колата е студена не дига обороти а се дави като дам газ?успех!
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНе се ли научихте, че има 2-3 датчика които са консуматив.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеБих добавил само "кой от кой по-еФтин"...
Comment
-
Първоначално публикувано от minkata Покажи съобщениеимам същия проблем! решението ми беше хубаво почистване на дросела.. и се получи.. сутрин на "замръзнало" не се дави... при мен дори и при загряла кола и оборотите ми играеха и понякога чак гаснеше при спиране... всичко ми се оправи след добро почистванеуспех!
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеНе лъжи, профилактирах ти и дебитомера и кабелите на свещите и лулите
Comment
-
Първоначално публикувано от minkata Покажи съобщениеНе лъжи!!! КАЗА МИ, че проблеми идва от дросела0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеОсновно от него,ма то се натрупват проблемитеама разбираш, че ако не се заям с теб няма да е интересно
Peace
Извинявам се за Off topica
Comment
-
Първоначално публикувано от minkata Покажи съобщениеПрав сиама разбираш, че ако не се заям с теб няма да е интересно
Peace
Извинявам се за Off topica0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
Comment